Har du ledt efter et sted, hvor du kan sælge dit børnetøj online uden at skulle køre ud i en butik med det, og gøre en masse? Eller bare afleverer det hos et firma og så ordner de det hele for dig, så du bare skal læne dig tilbage og tælle pengene? Så skal du ikke lede længere, det kan du nemlig os Littlerecycle.dk, her kan du vælge mellem 2 løsninger. Du kan enten vælge at gøre det hele hjemmefra sofaen selv og få mest muligt ud af pengene fra dine produkter, eller du kan vælge at indlevere det hos os og så vil vi lave alt arbejdet med at oprette det på vores webshop og sende det ved hver ordre, nemmere bliver det ikke at sælge brugt tøj online hjemmefra.

Udover at tjene nogle af de penge ind igen som du har brugt på tøjet, så gør du også en kæmpe forskel for miljøet, en af de største miljøsyndere er nemlig den store produktion af babytøj og børnetøj og det skal vi gøre noget ved hvis vi ønsker at vores børn skal have en god fremtid. Du kan tage din tørn ved at sælge dit barns aflagte tøj her hos littlerecycle.dk

 

Selvom hvilken løsning du syntes der passer bedst til dig, så er der ingen begrænsninger for meget tøj du indlevere eller ligge op på webshop. Jo mere tøj du opretter jo flere salg vil du i princippet også få. Man skal dog være opmærksom på at prissætter man ikke tøjet rigtigt, kan der gå lang tid før det bliver solgt, derfor er det meget vigtigt at man prissætter tøjet rigtigt, når man vil sælge brugt tøj online hjemmefra.

 

Læs mere om at blive sælger her.

 

Hvis du vælger at littlerecycle skal sælge dit brugte børnetøj, kan du vælge mellem 2 løsninger. Prisen på de to løsninger er således.

 

  1. Du står selv for at oprette dine produkter og sende dem – Det koster kun 30% i kommison for hvertsalg vi laver. Vi markedsfører dine produkter for minimum 10.000 kr om måneden på de sociale medier.

 

  1. Vi står for alt arbejdet, med oprettelse af produkter, tage gode billeder, sende ved hvert salg og opbevarer det på vores lager – Det koster 19 kr om ugen og 30% i kommission for hvert salg vi laver. Du kan følge med i dit salg af børnetøj hjemmefra sofaen og tælle pengene.

 

Herunder giver jeg 5 gode råd til at sælge sit børnetøj hurtigt!

 

  1. Tag nogle gode billeder af dit børnetøj

 

  1. Prissæt tøjet rigtigt, husk det ikke er guld

 

  1. Fremhæv dine mærkevarer

 

  1. Sælg kun god kvalitet (Tøj uden mærker og pletter)

 

  1. Skriv en god beskrivende tekst af børnetøjet