Hvis du har en forretning, så ved du, at det er vigtigt altid at have fokus på at skabe ekstra salg. I denne artikel får du præsenteret en del idéer til hvordan du kan booste din forretning. De fleste af disse tager ikke særlig lang tid at implementere, og effekten kan være meget stor.

Du bør læse dem alle igennem, afprøve et par stykker og se hvad resultaterne er efter et par uger eller en måned.

Start en blog

Det kan være en meget god ide at starte din egen blog til din forretning. På den måde kan du komme ud til nye, potentielle kunder, der aldrig ville have været inde på din hjemmeside. Hvis du eksempelvis sælger en bestemt ting på din webshop, så ville det være oplagt at lave en blog netop om denne ting. Sælger du produkter til bilpleje, er det nærliggende at lave en blog om bilpleje, og hvordan man gør det på den bedste måde. På den måde får du også lov til at udfolde dine kreative sider.

Vær aktiv på de sociale medier

Dette råd kommer ikke som en overraskelse, men de fleste gør det ikke. Ja, måske har du allerede en profil på Facebook eller Instagram – men poster du overhovedet noget? Nok ikke. Det er bare et spørgsmål om tid, før dine opslag begynder at tage fart, og du får en del følgere. Disse følgere kan du senere konvertere til kunder. De har jo allerede vist interesse i dit produkt eller din virksomhed ved at følge eller like dig.

Følg med i de nyeste trends

Når der udkommer en smart ny ting, eller når folk opdager en smart teknologi, vil de gerne bruge den. Da MobilePay kom ud, var det meget godt, når en virksomhed tog imod MobilePay. Folk ville afprøve det, og det viste sig at være nemmere at betale med MobilePay frem for almindeligt kreditkort. Det samme kunne måske gøre sig gældende for betalinger med Bitcoin og Ethereum. Det er et betalingsmiddel “under udvikling”, og hvis du er en af de første til at acceptere det i Danmark, vil du naturligvis få ekstra opmærksomhed.

 

Der er en dansk hjemmeside, hvor du kan lære mere om det, hvis du er interesseret. Derudover viser de dig også, hvordan du kommer i gang. Du kan læse mere her. De har også tidligere nævnt, hvor man kan betale med Bitcoin i Danmark.

Skriv et gæsteindlæg

Hvis du kender en, der har en blog, så kan du kontakte vedkommende og bede om at få lov til at lave et gæsteindlæg. På den måde har du muligheden for at nå ud til flere læsere og nævne, at du har en webshop eller fysisk butik et sted. Det kan være, at de bliver til kunder. Metoden er effektiv, hvis bloggen har mange læsere – ellers er det måske spild af tid.

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til at booste din forretning og vil følge nogle af de råd, vi kommer.