De fleste vil nok være lidt bekymrede ved at sende dyre flasker vin med et fragtfirma, men med robuste papkasser, specielt designet til vin, er det faktisk muligt. Læs med i denne artikel hvis du er i et erhverv hvor du ofte sender vin og andre flasker ud til kunderne.

Her vil du nemlig få en række gode råd til hvordan du sørger for en ordentlig forsendelse og at flaskerne kommer hele frem til kunderne.

De gode papkasser til dit erhverv

Det handler om at købe nogle papkasser og generelt emballage i en fremragende kvalitet, hvis du gerne vil sende flasker vin og lignende med fragtmanden. Papkasser i en dårlig kvalitet kan hurtigt gå i stykker under selve fragten, da pakkerne trods alt har det med at blive kastet lidt rundt med.

Og det er ikke ligefrem det smarteste, hvis det som papkassen indeholder er meget skrøbeligt – som for eksempel en flaske vin kan være det.

Klik her hvis du gerne vil se et eksempel på en god netbutik, hvorfra du kan købe en række gode papkasser og anden emballage til dit erhverv. Der findes ret mange virksomheder efterhånden, som tilbyder nogle ganske gode papkasser og lignende til andre firmaer. Og denne er så absolut en af dem.

Du kan eventuelt også tage et kig på tidligere kunders anmeldelser af de forskellige firmaer eller tage en snak med andre virksomhedsejere i dit firma. Hvilke emballagefirmaer har de været meget glade for at benytte sig af? Du kan lære utroligt meget, når det kommer til andre folks erfaringer.

Og på den måde kan du muligvis undgå at bruge en masse tid på firmaer, som alligevel ikke kan levere en god service.

Du skal især holde øje, hvis du kan finde frem til folk indenfor det samme erhverv som dig, der leverer vinflasker til deres kunder.

Husk kassefyldet

En vinflaske kan stadig få sig lidt af en rutsjetur inde i en papkasse, hvis den er helt tom udover vinflasken. Det er derfor også en god ide, hvis du kan benytte en masse kassefyld, så den kan lægge sikkert og forsvarligt. Det er naturligvis det bedste, hvis du kan købe dette samme sted fra, hvor du også får dine papkasser og anden emballage.

På den måde er du sikker på at det passer sammen og du skal ikke bruge tid på at kommunikere med flere forskellige firmaer.

Dit kassefyld kunne såmænd også være en del af selve præsentationen af din vinflaske. Det kan for eksempel føles ekstra fornemt, hvis man som kunde modtager vinen eller andre flasker i en lille balje af træspåner. Og det sender for eksempel et helt andet signal, end hvis den er pakket ind i billig plastik.