iPhone opladere, Der er i dag rigtig mange iPhone opladere at vælge imellem, derfor er det svært at finde ud af lige præcis hvilken man skal bruge. Igennem de sidste par år så er der sket meget med iphone oplader markedet. Derfor finder man i dag rigtig mange forskellige typer opladere.

iPhone kabel: Dette kabel kan bruges alene, og forbinder din iPhone oplader med strøm via usb a porte.

 

Den er super god til at oplade på farten når der er en usb a indgang, for det er den oplader, som fylder mindst i lommen, eller hvor nu end man har opladeren henne, når man er på farten. Denne type oplader ikke hurtig opladning, men i stedet den 6w opladning som man kender fra at oplade sin telefon. Nu kan man sætte stikket i sin oplader, og derefter så kan man oplade sin telefon.

 

Adapter til iPhone

Disse opladere minder meget om de opladere med kabler. Dette er fordi, at disse opladere forbinder et kabel med en stikdåse ved at fungerer som en adapter. Alt man så gør, er at putte kablet ned i adapteren, og derefter putter man adapteren ind i stikkontakten. Nu har man forbundet sin adapter med sin strømindgang, og man har forbundet kablet, så nu er der en direkte linje til strømmen som sin telefon kan bruge med indgangen fra kablet i den anden side. I den anden side af kablet der sidder et usb-a kabel. Dette usb-a kabel sætter man i telefonen, og nu får ens telefon strøm, hvis man har gjort det som anvist.

 

Denne oplader er rigtig god hvis man er meget afhængig af sin strøm. Det er den fordi, at man kan oplade flere steder på den, end med kablet alene. Det kan man, fordi opladeren kan bruges under flere situationer end kablet. F.eks. så kan man med en oplader adapter plus kablet, både oplade fra sin computer, som har en usb-a indgang, men også oplade fra stikboksen. Dette gør opladeren god til forskellige situationer, hvorimod kablet alene, fylder mindre, og vejer mindre. Det er de 2 store forskelle på kablerne.

 

Opladere adapter til iPhone, og iPhone kabler, kan begge fås i forskellige kvaliteter. Denne kvalitet udgøres af hvilken producent man køber fra. Kablerne kan fås fra Apple, som er den bedste kvalitet af kabler. Det er her lige meget om man har en iPhone 8, eller iPhone 11 oplader, for begge opladere kan fås fra producenten. De kan også købes fra en anden udbyder. Der er det en god ide at købe dem fra en MFI-certificeret producent. Dette betyder nemlig, at opladeren er i en høj kvalitet. Find den rigtige iPhone oplader hos iPhoneopladere.dk.