OplevNaturen.dk bringer et spændende udvalg af artikler med fokus på natur og bæredygtighed. Er du virksomhedsejer, så læs med her.

Alle virksomheder er nødt til at tage stilling til den grønne omstilling – det er nødvendigt for både planetens fremtid, men også for en sund økonomi i fremtiden. Søger du inspiration til bæredygtig virksomhedsdrift, så kan du læse artikler på OplevNaturen.dk om netop dette emne. Der findes forskellige grønne projekter, som man kan investere sine penge i, og masser af måder virksomhederne kan gøre en forskel. Mange virksomheder arbejder allerede med grønne investeringer og grønne tiltag på arbejdspladsen. Selvom din virksomhed ikke er en aktiv del af den grønne omstilling – som fx producenter af vindmøller, varmepumper etc. – så skal den stadig forholde sig til fremtidens udfordringer og tage sin del af ansvaret. Det kan være lige fra mere bæredygtige løsninger i forhold til kantine, frokostordninger, levering af varer, indkøb, produktion og samarbejdspartnere. Der er mange områder som skal gennemtjekkes for klimabelastende praksis og erstattes med bæredygtige metoder. Heldigvis findes der masser af teknologi, som er udviklet til virksomhederne, som de kan benytte sig af for en sundere virksomhedspraksis. Hvis du gerne vil vide mere, så kan du finde masser af gratis artikler på www.oplevnaturen.dk, som helt sikkert vil gøre dig klogere på den grønne omstilling og på, hvordan du selv kan gøre en forskel.

Læs mere hos OplevNaturen.dk

Klimaforandringerne byder på en masser udfordringer, som erhvervslivet skal tage deres ansvar for at hjælpe med at løse. Staterne har stadig til gode at sætte ambitiøse nok klimamål, og i få tilfælde er det faktisk virksomhederne og brancheorganisationerne der går først med meget ambitiøse mål og opråb og regulering. Mange vestlige stater satser på hockeystavsprincippet som løsning på klimakatastrofen. Det vil sige, at de omstiller i lavere grad nu, men venter på at fremtidig teknologi vil give langt mere effektive løsninger. Denne model er kontroversiel og kritikere mener, at der er at skubbe problemet foran sig. Uanset hvad, så er de fleste enige om, at den grønne omstilling ikke kommer til at ske, hvis der ikke udvikles ny teknologi til mere bæredygtige løsninger inden for transport, energi, varme, fødevarer, produktion, tøj etc. Hvis du søger inspiration til, hvordan du kan drive din virksomhed på en bæredygtig måde eller investere dine penge i den grønne omstilling, så læs mere på OplevNaturen.dk. De bringer masser af gode blogindlæg om bæredygtighed med fokus på business og tech. Tjek siden ud og lad dig inspirere til et større fokus på klimavenlig praksis i virksomheden eller i privaten. Vi har alle et ansvar at løfte i kampen mod klimakatastrofen.