3D printservice kan være dyrt og besærligt. Det er ikke nogen hemmelighed. Og 3D print projekter kan være utroligt svære at komme i gang med. Mangler du erfaring med 3D print – og dermed 3D printservice gør det ikke situationen bedre, Tværtimod. Netop derfor, ahr vi hos 3DE actions lavet hvad vi selv mener er den absolut bedste 3D printservice du ka nfinde online i dag. At komme i mål med dit 3D pront projekt, kræver ikke bare den rigtige service, det kræver  for det første en korrekt opsat 3D design fil. Herefter, eksakt viden om 3D print og de mange forskelllige materialer der findes – og ikke mindst deres udvikling. Og for det trejde dybtgåend insigt i de mange forskellige 3D printer typer, der findes på markedet i dag. Og farten er kun på vej en vej – og det er op og hurtigere!

Det er derfor at vi have lavet vores 3D printservice som vi har. For det er slet ikke sikkert at du overhovedet har en 3D fil,  3D designer eller 3D CAD model til at starte med. Derfor skal du vide, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. For hos 3D Actions, er det en stor den af hvad vi kalder Danmarks bedste 3D printservices. Vi er helt sikre på, at du ville blive mer end almindeligt  overrasket, hvis du var klar over hvor mange af vores kunder der i virkeligheden er startet med en 2D model tegnet på  bagsiden af en brugt serviet eller som en 3D Photoshop, som ikke kan  3D printes før den har været en tur igenne, et rigtigt 3D CAD program.

3D printservice – start i dag!

3D printservice i kvalitet

Hos 3D Actions, har vi har en printertype til rådighed til alle tænkelige opgaver. Vi 3D printer i mange slags resin, filamenter og materialer fx PLA (Polylactic Acid), ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene), PETG/PET (Polyethylene Terephthalate Glycol), TPU (Termoplastisk polyurethan), Nylon, PC (Polycarbonate). Men også standard resin, stærk resin eller den såkaldte engineering type af resin.

Vores stærke ekspertise for 3D printservice sikrer dig at det altid er det helt rigtige 3D print materiale der benyttes til netop til dit personlinge 3D projekt.

3D printservice for custom miniatures til bordrollespil

Det kan selvfølgeligt også være, at du rent faktisk er  ude efter 3D printede figurer til en rollespilsaften med dine bedste venner og Dungeons & Dragons, Pathfinder, Starfinder –eller det personlige eventyr du har brugt de lange vinteraftener på at skrive. Det er ike vigtigt for os. Det er kun dig og din fantasi der sætter frænser. Bare husk, at hvis du designer og køber en 3D fil hos os, er næste skrift blot at uploade den i vores 3D print prisberegner – så får du en skarp pris  med det samme – online.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dit personlige 3d print projekt i vores 3D printservice program.