LEVERING NÆSTE DAG OVERALT I DANMARK

Vi leverer nemt og bekvemt på tværs af Danmark
Kunderne informeres om leveringstid og undgår en tur til pakkeshoppen.

Vi introducerer en ny standard for levering i hjemme eller på kontoret. Levering sker altid i løbet af den samme dag, og vi leverer direkte - ingen pakkeshops bruges - vi arbejder for en oplevelse der matcher kundens behov og giver tilfredse kunder.

Fra 39 kr + moms

» Alle hverdage & søndag

» Leveret mellem 08.00 og 20.00

» Alle priser er pr. levering (uafhængigt af antal pakker og vægt)

Din kunde kan lave en booking før 8.00 eller 12.00 (det er op til dig) og så vil levering ske hjemme hos ham/hende næste dag. Dit lager eller køkken sender pakkerne før 18.00 og vores chauffører tager sig af resten. Alle leveringerne sker næste dag, ikke noget med 1-5 dage. Pakkerne kommer helt hjem til kunden, så turen ned til pakkeshoppen er ikke længere nødvendig.

Alle pakker leveres på hverdage & søndage mellem 8.00 og 20.00 på tværs af Danmark. Kunderne får en besked før leveringen og motager flere beskeder via email eller SMS for at forbedre brugeroplevelsen. Vores nye standard for live-tracking gør et muligt for kunden at følge deres levering meter for meter. I nogle tilfælde vil det også være muligt at kontakte chaufføren direkte, ændre leveringstiden eller leveringsadressen for at optimere oplevelsen.

Vi tilbyder en oplevelser der minder om butler-service til rimelige priser, fordi vores kunder gerne vil tilbyde en leveringsoplevelse som matcher den kvalitet vedkommende forventer fra dit produkt.

Start i dag

TILMELD DIG

Spørgsmål?

+45 78 75 47 85