Blog

Nemmere distribution for catering- og fødevarebranchen

Distribution af fødevarer

Få en nemmere distribution og logistik som virksomhed i catering- og fødevarebranchen! Hos NemLevering.dk har vi netop lanceret en række features til vores platform, så du kan spare mange timer hver dag og undgå problemer med de daglige fødevareleveringer.

Distribution skal være nemt

Hos NemLevering.dk mener vi, at distribution skal være nemt! For mange virksomheder i især catering- og fødevarebranchen er en effektiv distribution en af grundelementerne i forretningen. Det er derfor meget sårbart, hvis dette grundelement forsvinder. Mange virksomheder i netop denne branche har i den seneste tid været på udkig efter et alternativ til deres nuværende distributionspartner.

Vi ved, hvor vigtigt en god distribution er for dig. Derfor sætter vi også krav til vores chauffører, deres erfaring, køretøjer og generelt deres håndtering af leveringerne.

Mad til tiden

Mad bør nydes varmt. Derfor er det meget vigtigt, at chaufføren kommer til tiden med maden. Dette er et af vores fokuspunkter, og derfor har vi udviklet en række værktøjer, som hjælper dig med at planlægge dine leveringer, undgå leveringsproblemer og giver dig live tracking af alle igangværende leveringer, så du sikre dig, at alle dine kunder får en god oplevelse.

Integration til din hjemmeside, lager og køkken

Du kan integrere vores platform med andre værktøjer i din forretning, så du kan spare tid og undgå manuelle fejl. Vores lager/køkken checkout effektivisere forsendelse samt undgår opfyldningsfejl, leveringsproblemer og forgæves ture.

nemlevering-platform

Opsætning på få minutter

Vi har bygget en platform, som hjælper dig hurtigt i gang. Du kan f.eks. starte din virksomhed den ene dag og have en fuld distributionsflåde og integration klar den næste morgen.

Andre features for catering- og fødevarevirksomheder

  • Live tracking af alle leverancer og køretøjer
  • Brug dine egne, vores eller 3-part chauffører
  • Nem kundesupport med adgang til bl.a. ETA for en levering
  • Statistik og data til optimering af distribution
  • Automatisk ruteplanlægning

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om vores specifikke tilbud for catering- og fødevarevirksomheder? Så kontakt os på direkte på catering@nemlevering eller læs mere på vores hjemmeside: www.nemlevering.dk/catering

Mark H. ChristensenNemmere distribution for catering- og fødevarebranchen